Utviklingen 1. april: «Dårlig aprilspøk»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i Norge onsdag 1. april (garantert fritt for aprilspøker): Virus-situasjonen nå: 4 848 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 321 er innlagt på sykehus, 105 ligger i respirator. 44 er døde. En mann i 50-årene fra Halden døde natt til onsdag – og er den yngste som har dødd som følge av koroanvirussmitte i Norge. Respirator-bråket: At regjeringen under gårsdagens pressekonferanse fremstilte bestillingen av 1000 nye nød-respiratorer som en dobling av kapasiteten på pustemaskiner i Norge, har fått sykepleiere og leger til å rase. «Kunnskapsløshet forkledd som handlekraft», sa Norsk sykepleierforbund, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.