Tvitret om statskupp: Nå kan Alliansen bli stoppet fra å delta på Arendalsuka

Alliansen og partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen under Arendalsuka i fjor.
Før helgen ble det kjent at det høyreradikale mikropartiet Alliansen og den muslimfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) får sette opp stand under den politiske festivalen Arendalsuka til sommeren. Flere har reagert negativt, da Alliansen-leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen er kjent for å spre antisemittisme i sosiale medier (han forsvarte sine egne utsagn i en kommentar til Filter Nyheter på fredag), samtidig som sentrale aktører i SIAN er under etterforskning for hatkriminalitet. Harald Danielsen, som er rådmann i Arendal kommune og sekretær i Arendalsuka, forsvarte imidlertid avgjørelsen om å invitere Alliansen og SIAN da Filter Nyheter snakket med ham […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.