Derfor får SIAN og Alliansen komme tilbake til Arendalsuka i sommer

Rådmann Harald Danielsen i Arendal forsvarer at SIAN og Alliansen får sette opp stand i sommer.
Både det høyreradikale mikropartiet Alliansen og den muslimfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) får komme tilbake til Arendalsuka for å ha stand under årets arrangement, som gjerne omtales som «Norges største politiske møteplass». Det til tross for at Alliansen-leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen har stått bak flere antisemittiske og rasistiske uttalelser på Twitter, samtidig som SIANs frontfigurer Lars Thorsen og Fanny «Anna» Bråten nylig ble tiltalt for en rekke tilfeller av hatefulle ytringer etter den såkalte rasismeparagrafen. I dagens Agderposten er SV-politiker Inger Brokka de Ruiter blant dem som reagerer med sinne og frustrasjon over at de to aktørene får sette opp stand i sørlandsbyen til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.