Trump fordømmes i Storbritannia: – Hvis noen skal stagge USA er det nettopp Storbritannia

Foto: Michael Vadon (CC BY-SA 2.0) / Annika Haas (CC BY 2.0)
Donald Trumps re-tweeting av tre videoer fra det ytterliggående anti-islamske partiet Britain First har skapt sterke reaksjoner i Storbritannia. Kanskje mest talende er det at et politisk arbeidsmøte Trump skulle ha med May i januar nå er utsatt på ubestemt tid. Men stormen vil blåse over – hvertfall inntil Trump måtte finne på å lire av seg andre dumheter i sosiale medier, mener Jan Erik Mustad, førstelektor ved Universitetet i Agder og ekspert på Storbritannia. – Det spesielle forholdet mellom USA og Storbritannia er mer enn et forhold mellom en president og en statsminister. Men det er også en av grunnene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.