Trump delte videoer fra Jayda Fransen (31): – Det betyr enormt mye for henne, sier ekstremismeforsker

Onsdag morgen delte president Donald Trump tre videoer fra den britiske anti-islam-aktivisten Jayda Fransen på Twitter. Videoene viser angivelig en muslim som knuser en statue av jomfru Maria, islamister som dytter en gutt ned fra et tak og slår ham i hjel, og en gutt som slåss med en annen gutt som bruker krykker (det er ingenting som tyder på at sistnevnte video involverer en innvandrer eller muslim, skriver faktasjekk-nettstedet Snopes). Ut over å være løsrevne klipp øyensynlig med formål å piske opp hat mot muslimer, vekker det oppsikt fordi Fransen (31) er nestleder i Britain First, en politisk gruppe og parti […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.