Trump er presidentkandidat igjen. Mye er annerledes denne gangen

BARE 720 DAGER IGJEN: Donald Trump ble politiker med en rasistisk konspirasjonsteori om Barack Obamas fødested, stilt for riksrett to ganger som president, forsøkte å endre valgresultatet i 2020 og var den viktigste agitatoren i det blodige kuppforsøket i USA i 2021. Nå har den fascistiske frontfiguren i Det republikanske parti altså startet en ny presidentvalgkamp, basert på tilhengere som mener Joe Biden er et illegitimt statsoverhode. Kunngjøringen kom uvanlig tidlig – 720 dager før valget – trolig fordi Trump håper at formaliseringen av kandidaturet skal skjerme ham fra tiltale i en snarlig avsluttet FBI-etterforskning og en rekke andre straffesaker der han er hovedperson.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.