Tror pandemien er «forhåndsplanlagt»: Vaksinemotstandere og nynazister på samme demonstrasjon i Oslo

– For meg står det klart at dette har vært en forhåndsplanlagt pandemi. Pinsevennen Gjermund Kvamme, som tidligere har engasjert seg sterkt i kampen mot det norske barnevernet, snakker i mikrofonen på Eidsvolls plass i Oslo. Han mener at sårbare grupper er offer for «koronafascisme». – Dette var en forhåndsplanlagt forbrytelse mot menneskeheten! Og derfor står vi her utenfor Stortinget nå. For her har de godtatt å være med på det, fortsetter Kvamme. – Og løgnmedia, roper én av de cirka 150 tilhørerne som har samlet seg til landets første demonstrasjon mot munnbindpåbud, sosial distansering og mulig «tvangsvaksinering» som følge […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.