Tirsdag 21. juni på tre minutter: Britene kan få tidenes «Black Friday» og Trump er blakk

DNB ser ikke ut til å gi etter på noen måte i feiden med 150 000 småsparere. Ellers: Black Friday Den høyt ansette investoren George Soros går i dag ut med kraftige advarsler til britene som vurderer å stemme for å forlate EU. Valutaspekulanter som ham selv er de eneste som vil tjene på en Brexit, skriver Soros i The Guardian i dag. For britene er han kjent som mannen som tjente milliarder på å «shorte» pundet før det mistet 15 prosent av verdien under «den svarte onsdagen» i september 1992. Nå anslår han at pundet vil falle enda mer ved et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.