Kritiserer «ekstremister» blant norske homofile og sier ingen bør flagge legningen sin

Basim Ghozlan, forstander ved Det islamske forbundet (Rabita-moskeen) i Oslo. (Foto: Pål Nordseth)
  Sammenligner homofili med alkoholproblemer Sier ingen bør «flagge» legningen sin Mener Islam Net-lederen tenker for svart/hvitt og at muslimer må være mer ydmyke Kaller Pride-paraden et «sirkus» han fraråder imamer å delta i Kritiserer «ekstremister» blant norske homofile   Uavhengig av hva som fikk Omar Mateen til å skyte 102 mennesker på homseklubben Pulse i Orlando for en uke siden, har massakren satt søkelyset på muslimers anstrengte forhold til lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LHBT). Basim Ghozlan (51), styreleder i Rabita-moskeen og inntil nylig styremedlem i Islamsk råd, er sentral i de muslimske miljøene i Oslo og en av premissleverandørene i debatter om Islam. Ghozlan […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.