Siktet var kjent for PST: Nå skal hendelsesforløpet frem til skytingen i Oslo granskes

PS! Har du fått med deg at Filter Nyheter lanserer en ny storsatsing om sportsvasking? Vi lager et spesialnummer om temaet som du kan få i posten ved å tegne et abonnement nå. Ut over høsten leverer vi masse nytt stoff digitalt til våre abonnenter – slik at du lærer mer om hva som egentlig foregår bak fasaden når stater som Qatar og Saudi-Arabia pynter seg med flotte idrettsarrangementer i skinnende blanke, nybygde arenaer. Klikk her for å lese mer om abonnement på Filter!  SKAL GRANSKE POLITIETS VURDERING AV TERROR-SKYTER: Politidirektøren og PST-sjefen har i dag besluttet at hendelsesforløpet frem til skytingen i Oslo […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.