Tirsdag 14. juni på tre minutter: Terroristen vanket på homobar og Trump antyder Obama er medsammensvoren

Det blir nok litt hangup på Orlando-terrorens politiske etterspill i dag også. "Hvor lang tid vil det ta før amerikanske muslimer blir tvunget til å gå med gule jakkemerker med stjerne og halvmåne", spør Washington Post-kommentator Dana Milbank etter Donald Trumps svært urovekkende, demagogiske tale (video) i går. Homohat med ukjent opphav Dagens store tema er at terroristen selv skal ha vanket på nattklubben Pulse, har brukt en dating-app for menn og ble oppfattet som homofil av en studievenn. (Opplysningene ledet selvsagt til en bølge hobbypsykolog-slutninger i sosiale medier som foreløpig er like dårlig funderte som andre spekulasjoner). Generelt blir bildet som tegnes av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.