STATENS EKSPERTER: Dette må til for å nå Norges klimamål (advarsel: Det blir bråk!)

Fredag ble en stor og viktig rapport levert til regjeringen: «Klimakur 2030». Det er denne rapporten regjeringen vil lene seg på når den skal meisle ut sin varslede, store klimaplan senere i år. Dette handler om hvilken bil du sannsynligvis vil kjøre om fem år, strømpriser, fergebilletter og hva du har på tallerkenen til middag. Kort sagt: Hverdagslivet ditt. Under overleveringen satt klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) og olje- og energiminister Tina Bru (H) på første rad og lyttet mens fagpersoner fra etatene som driver med strøm, mat, veier og sjøfart fortalte dem hvordan de kan nå Norges klimamål innen 2030. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.