Sportsvaskingens år

I en ørlite mindre korrupt verden ville det blitt spilt verdensmesterskap i fotball nå, i stedet for å vente på at ørkenstadionene bygget av mishandlede migrantarbeidere i Qatar skal kjøle seg ned tilstrekkelig, omtrent i den norske julestria. Vi i Filter Nyheter vil gjerne benytte anledningen til å sette søkelyset på sportsvasking. Romerske keisere satte opp gladiatorkamper og hesteløp. Adolf Hitler var vert for 1936- olympiaden. Militærjuntaen i Argentina fikk arrangere fotball-VM i 1978. IOC-presidenten som varmet den norske folkesjela ved å erklære «det beste vinter-OL noensinne» på Lillehammer var 25 år tidligere idrettsminister for den fascistiske diktatoren Franco. Å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.