«Som å våkne til et mareritt» – ukrainere og russere i protest utenfor den russiske ambassaden

«Surrealistisk» – «utenkelig» «som å våkne i et mareritt» – «Putin er en gal, maktsyk mann» – «ukrainere vil kjempe» – «Stopp Putin – stopp krigen». Det er ordene som går igjen når ukrainere og -russere, bare timer etter Russlands omfattende angrep mot en rekke ukrainske byer, møtes i protest utenfor den russiske ambassaden i Oslo. Russlands invasjon er kanskje det mest dramatiske som har skjedd på europeisk jord siden andre verdenskrig. I mer enn to timer samles russerne og ukrainerne for å vise avsky for president Vladimir Putin. Det er opprop, plakater, appeller og ukrainsk musikk. At et angrep skulle skje, var ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.