Snur etter ny vurdering: Vil nekte Alliansen stand under Arendalsuka

Alliansen-leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen under Arendalsuka i fjor.
Da det i slutten av februar ble kjent at mikropartiet Alliansen og organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde fått tildelt stand-plass under årets Arendalsuka i midten av august, reagerte flere med sinne: Lederen for Alliansen, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, har en rekke ganger det siste året markert seg med antisemittiske og rasistiske uttalelser i offentligheten, samtidig som sentrale aktører i SIAN står tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha kalt muslimer «morderzombier» og «seksualpredatorer». Da Alliansen-lederen tvitret om muligheten for statskupp i Sverige, varslet Arendalsuka at de ville gjennomgå søknaden om stand-plass på nytt. Etter å ha arrangert et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.