Slik ser byene ut etter valgbomberegnet

Jøss! «Valgbombe» har fått en ny mening. Styringspartiene lider av alvorlig omgangssjuke og lekker i begge ender, mens protestpartier av ulike sjatteringer har entret scenen i særlig byene med alvorlig tung oppslutning. Senterpartiet surfer på opprørsbølgen og kaprer makt så det forslår, særlig i Nord-Norge og Trøndelag. I Oslo har klimastreikene materialisert seg i en dobling i oppslutning for MDG. På valgdagen tipset vi deg om sju steder å følge med på når resultatene tikket inn. Nå går telefonlinjene varme mellom partier i det ganske land. Sånn er ståa: Full fragmentering Ingen partier fikk en oppslutning over 20 prosent i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.