Sju ting å følge med på når valgresultatene kommer

Har du husket å kjøpe popcorn? Det er nemlig duket for stor spenning når resultatene i kommune- og fylkesvalget begynner å tikke inn etter klokken 21 i kveld. Her er sju ting du bør følge med på: 1. Hvor mørkerødt blir det i Trondheim? Rita Ottervik (Ap) har vært ordfører i Trondheim siden 2003 - og kan gå på en ny fireårsperiode, selv om partiets oppslutning er nesten halvert på meningsmålingene. Velgerne straffer partiet for korrupsjonsskandaler og upopulære byutviklingssaker (med byggingen av den massive hallen Trondheim Spektrum midt i et boligområde). Men ifølge målingene går de ikke til Ingrid Skjøtskift […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.