Skoleforgiftningene i Iran: – Lag på lag med propaganda

– Vi vet ennå ikke hva som faktisk har skjedd. Den islamske republikk planter ulike narrativer med vilje, for å skape kaos. De vil at alle skal skrive ulike versjoner, slik at sannheten blir vanskeligere å etablere. Det sier den iransk-britiske antropologen Pardis Shafafi til Filter Nyheter.  Uoppklarte skoleforgiftninger Den første kjente skoleforgiftningen fant sted i den «hellige byen» Qom, en svært religiøs by beskrevet som ryggraden til Den islamske republikk, 30. november 2022 – bare to måneder etter høstens protestbølge mange iranere kalte en «revolusjon». 18 unge kvinnelige studenter skal ha falt om syke og blitt sendt på akuttmottak med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.