Skal hindre «multikulturalisme», takle «islamisering» og beskytte Europas grenser

Olli Kotro (Sannfinnene), Jörg Meuthen (AfD), Matteo Salvini (Lega) og Anders Vistisen (DF).
Å samle europeiske ytre høyre-populister under én paraply, har lenge vist seg å være en vanskelig øvelse: Selv om partiene kan virke like på papiret, er de ikke nødvendigvis omforent i alle spørsmål - for eksempel den økonomiske politikken eller forholdet til Russland. Men som varslet i forrige uke, inviterte italienernes innenriks- og visestatsminister Matteo Salvini - leder for det innvandringsfiendtlige partiet Lega - mandag til pressekonferanse ved et luksushotell i Milano, der en ny allianse bestående av fire partier ble presentert. Seansen er allerede blitt omtalt som et slags «Make Europe Great Again»-fremstøt, ment for å samle høyreradikale krefter foran valget til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.