Sju grunner til å være skeptisk til Trump-skandalen – selv med urinsex, russiske prostituerte og spionmøter

Tirsdag kveld – ett døgn før Trumps store pressekonferanse og ni dager før han tiltrer som president – sprakk bomben via CNN: President Obama og etterfølger Trump har blitt orientert av etterretningstjenestene om et notat som hevder at russiske myndigheter i en årrekke har pleiet hemmelig kontakt med Trump og at Putins spioner sitter på svært skadelig utpressingsmateriale. Minutter senere var saken utbrodert av andre medier med alt fra prostituerte som tisser på hverandre i Trumps hotellsuite til spionthriller-aktige møter med russiske håndlangere i europeiske hovedsteder. Vi kommer tilbake til selve innholdet lenger nede. Obamas tidligere seniorrådgiver Dan Pfeiffer kaller det «kanskje […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.