Nyhetsbrev mandag 27. august: Sier paven dekket over overgrepssak + Löfven med milliard-valgflesk

Vi var i Stockholm på lørdag for å følge med på de organiserte nazistenes demonstrasjon midt i valgkampinnspurten. Som massemønstring ble det en fiasko for «Den nordiske motstandsbevegelsen», som også avlyste selve marsjen gjennom gatene (der de ville fått motbør fra mange hundre motdemonstranter). I overkant av 15 norske nynazister deltok, hvorav flere er tidligere straffedømt. Se våre bilder og videoer fra seansen her. FOLKEMORD: En ny FN-rapport slår fast at de militære lederne i Myanmar må holdes ansvarlig for folkemord mot rohingyaene. Granskerne som har vært i landet skriver at ugjerningene «utvilsomt dreier seg om de mest alvorlige forbrytelsene i internasjonal lov», og peker […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.