Se bildene: Vi fulgte nazistenes fiasko-demonstrasjon i Stockholm

Bare to uker før det svenske valget hadde nynazistene i «Den nordiske motstandsbevegelsen» (DNM) lørdag fått tillatelse til å demonstrere i Stockholm. Tillatelsen var svært omstridt - flere politiske partier klaget på politiets avgjørelse (uten å få medhold) - og det som skulle være en marsj gjennom gatene kom midt i en debatt om hvorvidt organisasjonen burde forbys. Arrangementet skjedde også samme uke som et medlem i DNM sitter på tiltalebenken i Sundsvall etter beslag av våpen og dokumenter som politiet ser på som drapsforberedelser. Nazistenes arrangement var ett av totalt 134 i den svenske hovedstaden denne helga, der flere var […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.