SIAN-leder kan bli anmeldt etter å ha tatt bilder av politimann i Oslo tinghus

Leder Lars Thorsen i SIAN.
Lederen av Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), Lars Thorsen,  sitter denne uka på tiltalebenken i Oslo tingrett for det påtalemyndigheten mener er hatefulle ytringer om muslimer. Les også: Rasismetiltalt SIAN-profil i retten: «Jeg har et blomstrete, kraftig språk» Men i lunsjpausen i tinghuset under rettssaken mandag, oppsto en ny episode der politiet reagerte på oppførselen til den islamfiendtlige aktivisten. Det var da et vitne i saken, en politimann fra hatkrimgruppa ved Manglerud politistasjon, hadde vært innom den tomme rettssalen for å snakke med aktor, da han ble gjenkjent av Thorsen ved tinghusets sikkerhetskontroll utenfor. Ifølge politimannen hadde Thorsen da løftet mobiltelefonen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.