Rasismetiltalt SIAN-profil i retten: «Jeg har et blomstrete, kraftig språk»

SIANs nestleder Fanny «Anna» Bråten i retten.
Både leder Lars Thorsen og nestleder Fanny «Anna» Bråten i den islamfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) nektet straffskyld da rasisme-rettssaken mot dem begynte i Oslo tingrett mandag. Begge er tiltalt for flere brudd på straffelovens paragraf 185, populært kalt rasismeparagrafen, i forbindelse med utdelingen av SIAN-brosjyrer der muslimer blir omtalt som «morderzombier» og «seksualpredatorer» som må «deporteres eller interneres på livstid» på Stovner og Vestli 20. juli i fjor. Bråten er i tillegg tiltalt for innholdet i en tale under en markering foran Stortinget 1. september samme år, der hun snakket om «hvordan det blir når det blir importert morderzombier, seksualpredatorer, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.