Se de viktigste omikron-nyhetene akkurat nå

VERSTE FALL ER VELDIG ILLE: Uka startet med flere dystre omikron-nyheter, la oss forsøke å få med det viktigste: Hvis tiltakene man begynte med 8. desember «ikke bremser epidemien betydelig», kan det om tre uker bli opp mot 90 000 og 300 000 tilfeller per dag i Norge og 50 til 200 daglige sykehusinnleggelser, skriver FHI i en ny risikovurdering. (De fleste premissene er svært usikre - les hele analysen her). I en slik situasjon vil naturligvis ringvirkningene lamme store deler av det norske samfunnet, så… Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) varsler at det kommer nye tiltak raskt. Ifølge VG pågikk det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.