Qanon-følgere, selverklærte islamofober og våpengale: Slik gikk det med koko-kandidatene

Noen vil sikkert hevde at Donald Trump er en ganske koko kandidat i seg selv, men ennå vet vi altså ikke med sikkerhet hva utfallet i presidentvalget vil være. Derfor konsentrerer vi oss først om politikerne som har forsøkt å kapre en plass i Kongressen – representanter for både Republikanerne og Demokratene har nemlig kjempet om samtlige seter i Representantenes hus (og noen av setene i Senatet). Og la oss være ærlige: De outrerte kandidatene har i hovedsak tilhold i Det republikanske partiet. Les også: Dette er Qanon-kandidatene som håper på et sete i Kongressen Les også: Dette er konspirasjonsteorien som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.