Prøvde noen å drepe Pussy Riot-talsmannen med gift? Dette vet vi så langt

Det framstår nå som sannsynlig at Pjotr Verzilov, en kjent Kreml-kritiker og aktivist i kunstkollektivet / punkbandet / demonstrantnettverket Pussy Riot, ble utsatt for en form for forgiftning i Moskva 11. september. Les også: Derfor stormet de banen - og dette skjer med Pussy Riot-aktivistene nå Dette er de viktigste bekreftede opplysningene i saken: Ble akutt syk etter Pussy Riot-rettsmøte i Moskva Verzilov  ble syk forrige tirsdag, samme dag som han hadde vært tilhører under et rettsmøte i Basmanny-distriktets domstol i Moskva som handlet om et av de andre medlemmene i Pussy Riot-nettverket. Han hadde også nettopp blitt intervjuet av den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.