Russlands forsvarere i Norge: Hevder dette er de «alternative» årsakene til Ukraina-krigen

– Vestens mål er å ødelegge og dele opp Russland, sier Bjørn Ditlef Nistad til Filter Nyheter. (Foto: Marie Lytomt Norum)
Søndag 24. april sto to russiske grupper opp mot hverandre foran Stortinget: Én side hevdet vestlige medier formidler et skjevt bilde av krigen i Ukraina, som igjen fører til at russere diskrimineres. Motdemonstrantene, på andre siden av veien, mente den prorussiske markeringen oste av støtte til krigen. – Vi vet at de som står på Eidsvolls plass hovedsakelig er mennesker som støtter krigen og russisk invasjon i Ukraina. For oss var det viktig å vise motstand. Vise at flere russere står i mot krigen, sier norsk-russiske Maria Stensrud. Da en gruppe russere arrangerte en demonstrasjon «mot russofobi», holdt andre norsk-russere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.