Politiet starter etterforskning av Oslo kommune og helsevesenet etter trippeldødsfall

Oslopolitiet har nå satt i gang en egen etterforskning for å finne ut om noen i det offentlige  bør straffes for manglende helseoppfølging av de tre kvinnene som i fjor høst antas å ha sultet i hjel i samme leilighet på Romsås etter lang tids isolasjon. Det bekrefter politioverbetjent Erik Dieset ved Seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt overfor Filter Nyheter. – Politiet har iverksatt etterforskning for å finne ut om de tre kvinnene som ble funnet døde i en leilighet på Romsås fikk forsvarlig helsehjelp i henhold til helsepersonelloven, sier Dieset. LES OGSÅ: – Jeg kunne aldri […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.