Trippeldødsfallet på Romsås: – Jeg kunne aldri forestilt meg at de skulle dø slik

Yohannes Woldemariam har alltid med seg bildet av datteren Leah Rebiba, som døde på Romsås høsten 2017.
Dødsårsak: Det er ikke påvist noen sikker dødsårsak, men omstendighetene og obduksjonsfunn tyder på at dødsfallene har skjedd som følge av sult, ifølge politiet. Uttalelsen kom i en pressemelding onsdag 3. januar. Filter Nyheter har oppdatert reportasjen med enkelte uttalelser fra politiet etter obduksjonsrapporten ble klar. Det er fredag den 13. oktober, Yohannes Woldemariam (68) tar telefonen. Det er politiet. De vil møte ham med en gang, han må komme til stasjonen, eller de kan komme ut til ham. Han drar til stasjonen. Tre hyggelige politibetjenter tar imot ham, ber han om å sette seg ned. — Har jeg gjort […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.