Politidirektøren ga hemmelig ordre om å stanse koranbrenning – PST frykter hevnangrep

Lørdag skapte det store overskrifter da lederen for Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) satte fyr på en koran, islams hellige bok,  og ble angrepet av sinte motdemonstranter i Kristiansand, mens politiet slukket den brennende koranen med pulverapparater. Samtidig som angriperne ble pågrepet og SIAN-sjefen anholdt, valgte politiet å avbryte hele demonstrasjonen. Overfor mediene ble dette begrunnet med at arrangøren hadde brutt et pålegg om å la være å brenne noe. «I dette tilfellet var vilkåret at det ikke skulle brukes åpen ild, uavhengig av hva som ble satt fyr på», uttalte stabssjefen i Agder-politiet til Fædrelandsvennen. Det var ikke hele sannheten. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.