«Our viewers believe it». Slik førte Fox-profilene seerne bak lyset om Trumps tap

«Sidney Powell is lying by the way. I caught her. It’s insane.» «Sidney is a complete nut. No one will work with her. Ditto with Rudy.» «Our viewers are good people and they believe it.» Tekstmeldingene ble sendt mellom Tucker Carlson og Laura Ingraham den 18. november 2020 og viser hvordan de to Fox News-profilene privat mente at Donald Trumps advokater var fulle av sprøyt. Nå kan tekstmeldingene og e-postene koste tv-kanalen enorme summer. Mens tv-programlederne kjemper desperat for å unngå et alvorlig tap av seernes tillit. Sidney Powell og Rudy Guiliani var blant tv-kanalens viktigste kilder til påstander om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.