Nynazist dømt for Brexit-politikerdrapet og Frankrikes presidentfavoritt i trøbbel igjen (Nyhetsbrev)

Vi i Filter Nyheter har kikket på fersk statistikk fra Kriminalomsorgen over utenlandske statsborgere  i norske fengsler og nøyaktig hvor mange fra hver nasjonalitet det dreier seg om. Se hele oversikten her. Ellers:   Livstid for Brexit-terror Høyreekstremisten Thomas Mair (53) er dømt til fengsel på livstid for drapet på det britiske parlamentsmedlemmet Jo Cox i juni i år. Cox, som var 41 år gammel og hadde to små barn, ble skutt og drept på åpen gate i forbindelse med et valgkamparrangement til støtte for britisk EU-medlemskap ei uke før folkeavstemningen om Brexit. Politiets beslag hjemme hos Mair samt analyser av internetthistorikk […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.