Nyhetssveip onsdag 24. februar: Zyklon B-humor og Bill Gates i iphone-bråk

(Foto: World Economic Forum / Creative Commons)
Noe av det viktigste i dag. (Her melder du deg på nyhetsbrevet om du vil få det litt tidligere og rett i innboksen). 399 dømt for seksualforbrytelser i fjor TV 2 har gjort en svært grundig kartlegging av samtlige tingrettsdommer fra 2015 som gjaldt seksualforbrytelser. 399 personer ble dømt, i saker med totalt 479 ofre. 70 prosent av ofrene var barn under 16 år. Redd Barna påpeker at overgrepssakene som når domstolene bare er toppen av isfjellet.   Leaving Las Vegas Donald Trump vant, som ventet, overlegent etter republikanernes velgermøter i Nevada og ligger an til å få nesten 46 prosent […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.