«TAP AV LIBIDO» KOSTET STATEN DYRT: Vi har fått innsyn i Helsetilsynets sak mot den kjente legen Ken Purvis (hyppig brukt som ekspert på menns helse og sexliv i mediene i 30 år). I vedtaket der han mistet autorisasjonen, får han svært hard medfart for forskrivning av testosteron til menn gjennom mange år uten gode nok begrunnelser.
      Det mest oppsiktsvekkende er imidlertid at Helfo (tidl. Helseøkonomiforvaltningen) antar at Purvis har belastet staten for over 17 millioner kroner i refusjoner for legemidler som han aldri skulle ha skrevet ut på blå resept.
      «Helfo konkluderer med at du har gjort deg skyldig i misbruk av trygdens midler. Det er særlig alvorlig at din praksis etter dine egne opplysninger har foregått på denne måten i over 20 år», heter det i vedtaket. Selv mener han at han har handlet i godt tro og gjort sitt beste for å hjelpe pasientene. Les artikkelen her.

SISTE FRA SVERIGE: Vänsterpartet sier de vil stemme blankt og dermed akseptere at sosialdemokraten Stefan Löfven blir statsminister under voteringen på fredag. Til gjengjeld har partiet - stikk i strid med hva som tidligere er blitt signalisert - sikret seg innflytelse dersom Löfven danner regjering, uttalte Vänsterpartiets leder Jonas Sjöstedt i en pressekonferanse i dag.

SISTE FRA NORGE: Både Kristelig Folkeparti, Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet har innkalt sine sentrale tillitsvalgte til møter torsdag klokken 14. Dermed tyder mye på at partiene snart venter å være ferdigforhandlet. Utfallet er langt fra klart: Sentrale konfliktsaker som innvandring, abort og rusreform har allerede gjort at forhandlingene har trukket kraftig ut i tid.