Nyhetsbrev onsdag 16. januar: Kaos i Bergen Ap + kjent lege misbrukte blå resept for 17 millioner

«TAP AV LIBIDO» KOSTET STATEN DYRT: Vi har fått innsyn i Helsetilsynets sak mot den kjente legen Ken Purvis (hyppig brukt som ekspert på menns helse og sexliv i mediene i 30 år). I vedtaket der han mistet autorisasjonen, får han svært hard medfart for forskrivning av testosteron til menn gjennom mange år uten gode nok begrunnelser.       Det mest oppsiktsvekkende er imidlertid at Helfo (tidl. Helseøkonomiforvaltningen) antar at Purvis har belastet staten for over 17 millioner kroner i refusjoner for legemidler som han aldri skulle ha skrevet ut på blå resept.       «Helfo konkluderer med at du […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.