Medienes sex-ekspert avskiltet av Helsetilsynet: «Gjennomgående svikt i legevirksomheten i flere år»

Ken Purvis (70) har gjennom flere tiår vært Norges mest profilerte lege når det kommer til menns helse og seksualliv. Den innflyttede briten er referert flere hundre ganger i norske medier, vært avisspaltist som sex- og samlivs-eksper, og har gitt ut flere populærvitenskapelige bøker i tillegg til å behandle et stort antall pasienter i egen praksis på Andrologisk senter. Nå har han mistet autorisasjonen, etter en granskning som stiller store deler av karrieren hans – inkludert tusenvis av resepter på legemidler på statens regning – i et dårlig lys. De viktigste funnene er forskriving av flere typer testosteron til pasienter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.