Nyhetsbrev: NAV mener ledighetstoppen er nådd og sivile i Mosul kan bli levende skjold for IS

Arkivfot0: Mahmoud Hosseini / Tasnim News Agency / CC

Nynazisten Yan Petrovskiy ble pågrepet i Tønsberg i går, togstreiken fortsetter , og alle lurer på om Donald Trump klarer å synke enda lavere i den siste presidentdebatten klokka 03 i natt. Ellers:   Filter Nyheter: Uber-sjåfører i Oslo mister lappen Vi har nettopp publisert en artikkel om at  oslopolitiet nå tar førerkortet fra Uber-sjåførene og truer med å inndra inntektene deres som straffbart utbytte. Det tilspisser problemene for drosjekonkurrentene i Norge, kraftig. – Det er mange som slutter å kjøre for Uber nå, sier en av de skremte sjåførene.   Seier blir definisjonsspørsmål New York Times tegner et dystert bilde av sluttfasen i slaget om Mosul, med muligheter for menneskelige skjold og bombefeller i en by lagt i ruiner: «If history is a guide, vast parts of Mosul, once Iraq’s No. 2 city with about two million inhabitants, could be left in smoldering ruins by retreating or die-hard Islamic State fighters who may use remaining civilians as shields and booby-trap entire neighborhoods with improvised bombs. Just clearing these explosives could take months or years». Irakiske stridsvognkolonner nærmet seg ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.