Nyhetsbrev 9. november: Rettspsykiaternes advarsel om knivmannen i 2020

KRISE VED EU-GRENSEN I ØST: I går forsøkte anslagsvis tusen migranter å ta seg over grensegjerder fra Hviterussland til Polen. Migrantene klippet i piggtråden og brukte stokker til å bøye piggene unna, men ble møtt med tåregass fra den polske siden. Nå sier en talsperson for Polen at mange tusen migranter venter nær grensen, og advarer om en væpnet eskalering av konflikten, skriver The Guardian.      Migrantene skal ha blitt ledsaget av væpnede hviterussere, og EU beskylder Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko for «fremprovosere en flyktningkrise» ved å fly inn flyktninger fra Midtøsten og Afrika, for deretter å sende dem til fots til EU. Dette som hevn for at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.