Nyhetsbrev 9. juni: Hold deg oppdatert på dagens nyheter

God dag!

SIKKERHETSSVIKT: Til tross for at stormingen av Kongressen 6. januar 2021 var tydelig planlagt, sviktet det i store deler av etterretningen. Det kommer frem i en fersk rapport fra Senatet i USA. Helt siden desember hadde Capitol-politiet funnet meldinger på nett som «Ta med våpen. Det er nå eller aldri». Men på grunn av en kombinasjon av dårlig kommunikasjondårlig planleggingfeil utstyr og manglende ledelse, ble advarslene likevel ikke fulgt opp. Fem mennesker ble drept. 
     I et intervju med CNN dagen før rapporten ble lansert, kritiserer tidligere president Barack Obama republikanere for å opprettholde påstanden om at valget var stjålet
 
ETISK BETENKELIG: Forsvarergruppen er kritiske til politiets metode for å ta kriminelle i forbindelse med den internasjonale aksjonen «Trojan Shield», skriver Af...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.