Nyhetsbrev 26. mai: Intern krangel i Ap om vaksinedoser

God ettermiddag!GRUNNLEGGENDE SVIKT:«Unnfallenhet og ledersvikt». «Oslo politidistrikts kunnskap og dermed beredskap når det gjelder å forebygge korrupsjon er ikke god nok». «Det kan også være et spørsmål om det hemmelige nasjonale prosjektet ga Jensen et handlingsrom for regelbrudd og kriminalitet». «Vi vet svært lite om politikorrupsjonens omfang og vesen i Norge». Det er noen av formuleringene i rapporten fra evalueringsutvalget etter dommen mot Eirik Jensen. – Den grunnleggende svikten besto i at bekymringsmeldinger over et langt tidsrom ikke ble forsvarlig håndtert av ansvarlig ledelse i Oslo politidistrikt, sa utvalgslederIngeborg Moen Borgerud om selve Jensen-saken under framleggelsen i dag. Rapporten (les hele her) kan forøvrig fortelle ompolitiledere som ikke engang har lest dommen mot Jensen, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.