Nyhetsbrev 25. november: Eks-statsråd ekskludert fra Frp

God formiddag!KATASTROFEN I KANALEN: Minst 27 mennesker – deriblant ett barn – er bekreftet døde etter at båten de satt i kantret og sank like ved franske Calais i går. Personene om bord var flyktninger som forsøkte å ta seg over kanalen til Storbritannia. To personer ble reddet opp av vannet og er innlagt på intensiven, samtidig som franske myndigheter har pågrepet fem personer i forbindelse med ulykken.        Selv om både Emmanuel Macron og Boris Johnson nå har tatt til orde for å intensivere innsatsen mot organiserte menneskesmuglere, har katastrofen i kanalen utviklet seg til et regelrett blame game mellom de to landene. Det har ikke minst kommet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.