Nyhetsbrev 25. januar: Helsedirektør rasler med tiltak ut 2021

God kveld!HAR IKKE OVERSIKT: Kommuneoverlegen i Nordre Follo melder om 40 nye tilfeller av den britiske virusvarianten. FHI undersøker også om den britiske varianten også er tilstede ved enkelte sykehjem i Oslo, hvor det har vært utbrudd. FHI-direktør Camilla Stoltenberg kan per nå ikke svare på hvor mange tilfeller hvor man ikke har klart å spore smitten. Samtidig melder NRK at Sarpsborg kommune sendte 30 koronatester til Folkehelseinstituttet for over to uker siden, etter mistanke om mutert virus. Svarene har ennå ikke kommet.«FULLT MULIG» MED TILTAK UTPÅ HØSTEN: Helsedirektør Bjørn Guldvog uttaler til Dagbladet at den norske befolkningen er «overoptimiske» - i alle fall frem til store deler […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.