Nyhetsbrev 24. mars: Merkel trakk tilbake nedstenging, valgthriller i Israel

God ettermiddag!VALGTHRILLER: Flertallet i Knesset kan være i ferd med å ryke for Israels korrupsjonstiltalte statsminister Benjamin Netanyahu. Med nær 90 prosent av stemmene talt opp er Likud største parti, men ingen av de erklærte koalisjonene har majoriteten i sikte, samtidig som det islamistiske Ra'am-partiet har passert sperregrensen uten å uttrykke støtte til noe regjeringsalternativ. (Valgdagsmålinger tilsa at listen ikke fikk noen mandater i parlamentet, men de ligger nå an til fem plasser). Skulle resultatet bli noenlunde likt status i formiddag, vil Likud trolig forsøke samtaler med en enda mer broket forsamling enn før av rivaler for å forhindre et femte valg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.