Nyhetsbrev 24. juni: – Bør holde fotballen helt fri for propagandasaker

God ettermiddag!PRIDE-PROPAGANDA: RBK-trener Åge Hareide har tilsynelatende kastet en brannfakkel inn i en allerede het debatt om Uefas håndtering av Pride under fotball-EM. I opptaktene til EM-kampen mellom Tyskland og Ungarn i går, lot ikke Uefa arrangøren i München lyse opp fotballstadionen i regnbuens farger. Uefa begrunnet avslaget med at forespørselen var for politisk. Ungarn har nylig vedtatt en lov som begrenser muligheten til å «popularisere» homofili og kjønnsmangfold i landet.   Nå har også Hareide uttalt seg om saken: – Man bør holde idretten og fotballen helt fri for politikk og andre propagandasaker, som Pride er. Pride er på mange måter en propaganda for at folk skal […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.