Nyhetsbrev 23. juni: Slutter å utgi avis etter politiaksjon i Hong Kong

God ettermiddag! STOPPER PRESSEN: Politiet i Hong Kong har arrestert en regimekritisk journalist, som skriver for den pro-demokratiske avisen Apple Daily. Den 55 år gamle mannen publiserer under navnet Li Ping, og er nå mistenkt for å ha «konspirert om å samarbeide med fremmede land eller utenlandske styrker for å true nasjonal sikkerhet», skriver The Guardian.        Arrestasjonen føyer seg inn i rekken over flere politiaksjoner mot pressen i Hong Kong. Forrige uke ble Ryan Law og fire andre styreledere i Apple Daily arrestert – i henhold til de nye nasjonale sikkerhetslovene pålagt av Beijing.Apple Daily har kunngjort at de stopper driften natt til 24. juni, av hensyn til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.