Nyhetsbrev 23. august: Senterpartiet ser 12-tallet i ny måling

God kveld! GÅR AV: – Jeg har en viktig beskjed: I neste års valgkamp kommer sosialdemokratene til ledes av noen andre enn meg, sa Stefan Löfven (S) da han i går, overraskende for de fleste, kunngjorde at han går av som statsminister og partileder i november. Magdalena Andersson, finansminister siden 2014, er den mest opplagte kandidaten til å ta over etter Löfven, og kan i så fall bli Sveriges første statsminister. Det er riksdagsvalg i Sverige neste år, med årets mistillitsvotum mot Löfven og påfølgende syltynne parlamentariske grunnlag som bakteppe. Löfvens begrunnelse for timingen var at etterfølgeren skal ha god nok tid til å forberede seg. KRYSSPRESS: Taliban truer med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.