Nyhetsbrev 22. november: Hyllet frikjennelsen av Rittenhauser

God mandag! BUDSJETT PÅ OVERTID: I dag klokken 10 møtte de parlamentariske lederne i regjeringspartiene Rigmor Aasrud (Ap) og Marit Arnstad (Sp) med SV-leder Audun Lysbakken for å få fremdrift i forhandlingene om neste års statsbudsjett, som til nå har foregått i finanskomitéen. Fristen for å bli enige i komitéen var opprinnelig satt til i dag, 22. november, men søndag sa Sigbjørn Gjelsvik (Sp) at representantene ikke var «i nærheten av å løse det» på deres nivå.        Ifølge kilder NRK har snakket med, mener regjeringspartiene at SV er for kravstore i forhandlingene, og på møtet mandag morgen skal SV-lederen etter sigende bli bedt om å fire på kravene. SV på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.