Nyhetsbrev 22. januar: Full nedstenging i Follo

God dag!  FULL NEDSTENGING: Den britiske varianten av koronaviruset har spredd seg i Nordre Follo kommune, som ligger sør for Oslo og teller 60 000 innbyggere. Nå bes innbyggerne om å ikke forlate kommunen, etter råd fra Folkehelseinstituttet. Helsedirektoratet sier nabokommunene også kan påvirkes av situasjonen. Barnehager og skoler stenges til onsdag neste uke - kun matbutikker og apotek vil være åpent. – To har testet positivt på den britiske versjonen av koronaviruset. Det har fordreininger ut i vår kommune, og muligens ut i andre kommuner, sier kommuneoverlege Kerstin Johnsen Myhrvold til NRK. – Dette er en alvorlig situasjon som vi har fryktet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.