Nyhetsbrev 2. september: Vaksinerer 12-åringer i Norge

God formiddag! VAKSINERER 12-ÅRINGER, AVLYSER GJENÅPNING: Som ventet kunngjorde statsminister Erna Solberg i formiddag at også Norge nå skal gi koronavaksine til 12-15-åringer, i tråd med råd fra FHI. – Gjennom vaksinen er barna godt beskyttet mot sykdommen. De får redusert risiko samtidig som det bidrar til å beskytte sårbare og holde smitten nede, sier FHI-sjef Camilla Stoltenberg. FHIs analyse er at vaksinasjonen av 12-15-åringen – som skal på Pfizer – vil «kunne redusere smitten i hele befolkningen betydelig og gi en betydelig redukasjon i antallet innleggelser og dødsfall ved en høstbølge».    Gruppen 12-15 år utgjør rundt 260 000 personer, eller 4,8 prosent av befolkningen. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.