Nyhetsbrev 2. mars: Filter avslører: Islam Net bak eiendomskjøp; Nyvaksinestrategi i Oslo

God ettermiddag!

KJØPTE EIENDOM FOR NÆR 60 MILLIONER:  I rundt ti år har organisasjonen Islam Net, som «misjonerer» overfor unge norske muslimer med en veldig streng, salafi-inspirert form for islam, ønsket seg en fast base i Oslo. Nå kan Filter Nyheter avsløre at Islam Net-miljøet, gjennom stiftelsen Iman aktivitetssenter, har kunnet legge flere titalls millioner kroner på bordet for næringseiendommen Haavard Martinsens vei 5 i Groruddalen. 
    Selv om det kontroversielle muslimske nettverket i lang tid har drevet pengeinnsamling til en norsk moské på engelsk i sosiale medier, nekter kjøperne for at støttespillere i utlandet har bidratt til finansieringen. «Kjøpet er i all hovedsak finansiert via private lån, og til en mindre grad fra gaver fra norske givere. Vi har ikke mottatt noe fra utlandet, hverken lån eller donasjoner»uttaler stiftelsens kontaktperson til Filter NyheterLes hele artikkelen her!

SNUR OM VAKSINEPRIORITERING: Regjeringen vil følge anbefalingen fra FHI om å målrette vaksiner geografisk etter smittetrykk. Etter terskelverdien Folkehelseinstituttet nå bruker, vil det gi et økt antall doser til Oslo-bydelene Stovner, Grorud, Bjerke, Alna, Gamle Oslo og Søndre Nordstrand, samt til kommunene Lørenskog, Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. De ekstra dosene kan hentes fra de om lag 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.