Nyhetsbrev 2. mars: Filter avslører: Islam Net bak eiendomskjøp; Nyvaksinestrategi i Oslo

God ettermiddag!KJØPTE EIENDOM FOR NÆR 60 MILLIONER:  I rundt ti år har organisasjonen Islam Net, som «misjonerer» overfor unge norske muslimer med en veldig streng, salafi-inspirert form for islam, ønsket seg en fast base i Oslo. Nå kan Filter Nyheter avsløre at Islam Net-miljøet, gjennom stiftelsen Iman aktivitetssenter, har kunnet legge flere titalls millioner kroner på bordet for næringseiendommen Haavard Martinsens vei 5 i Groruddalen.     Selv om det kontroversielle muslimske nettverket i lang tid har drevet pengeinnsamling til en norsk moské på engelsk i sosiale medier, nekter kjøperne for at støttespillere i utlandet har bidratt til finansieringen. «Kjøpet er i all hovedsak finansiert via private lån, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.